Několik důležitých otázek a odpovědí

13.03.2011 14:53
V posledních dnech se nám ozvalo několik zájemců o účast v soutěži Klubový šampion šampionů RK CZ 2011 s dotazy, které se nám zdají být  důležité, a proto je zde zveřejníme i pro ostatní:

 

1/může se můj pes zúčastnit akce Klubový šampion šampionů RK CZ 2011 i když má šampionát z jiné země než z ČR:

ANO - Akce Klubový šampion šampionů RK CZ 2011 je přístupná psům i fenám všech plemen retrieverů v majetku členů a čekatelů RK CZ, kterým byl udělen titul Junior šampion, Šampion krásy, Šampion práce, Dual šampion, Veterán šampion, Interšampion v jakémkoli státu FCI!!! TJ. NEJEN TITULY ZÍKANÉ U NÁS v ČR

 

2/jsem členem nebo čekatelem členství v RK CZ, ale chovám pod jiným klubem - mohu se zúčastnit:

ANO - pokud chováte pod jiným klubem než pod RK CZ, ale jste jeho členem nebo čekatelem členství můžete se se svým psem této akce zúčastnit. Není podmínkou pod RK CZ i chovat!!!

 

3/ jsem chovatel ze Slovenska nebo z jiné země tj.zahraniční chovatel - mohu se zúčastnit :

ANO - můžete se zúčastnit i když nejsete chovatelem v ČR, jedinou podmínkou pro účast v soutěži o Klubového šampiona šampionů RK CZ 2011 je členství nebo čekatelství členství v RK CZ.

 

 

Toto neplatí pro Oblastní výstavu retrívrů -  jde o Oblastní výstavu schválenou ČMKU, která je přístupná všem majitelům retrívrů bez ohledu na členství v RK CZ nebo jiném klubu!!! 

 

Zpět