Jak se akce OPTIGEN zúčastnit

04.06.2012 08:30

Zvýhodněná cenová nabídka platí jen pro plemena retrieverů a na vzorky bukálních stěrů, které budou odeslány do laboratoře najednou!!! Bukální stěry je možno provést za určitých podmínek přímo na Konopišti nebo tam již provedený stěr odevzdat (variantu odevzdání vzorků preferujeme). Pokud byste chtěli udělat stěr přímo na Konopišti - je nutno vyplnit a přinést formulář objednávky a před odběrem dodržet uvedené instrukce.

Před vlastním odběrem je nutno vyplnit formulář objednávky testů buď on-line https://www.optigen.com/opt11_form.taf?lang=en (kdy je na ceny poskytnuta další 5% sleva) nebo předepsaným formulářem, který je ke stáhnutí zde Návod k vyplnění formuláře najdete si můžete stáhnout zde optigen_online_form_navod_final.pdf (1,1 MB)

Nezbytné pro provedení testu je mít platební kartu s povoleným internetovým bankovnictvím k odečtení poplatků za provedení testů přímo Optigenem.

Slevový kód pro tuto akci je RCCZ126, bez uvedení tohoto kódu na objednávce, budou odečteny plné ceny testů!!!

Postup testování je obdobný jako u klinického dnu, pořádaného Chovatelskými semináři,s tím rozdílem, že s veškerými dotazy se obracejte na mail vystava@rkcz.cz nebo ve večerních hodinách na tel. 775 574 812. Jediný způsob odevzdání bukálních stěrů je na výstavě na Konopišti.

Instrukce k odběru jsou zde instrukce_odber_rizika_odeslani.pdf (182,5 kB)

Pokud budete chtít udělat bukální stěr přímo na výstavě, napište ná na e-mail vystava@rkcz.cz do 12.6.12, abychom měli dostatečný počet odběrových sad!!!

Děkujeme Chovatelským seminářům, za poskytnutí překladu postupu objednání a odebrání vzorku.

 

Zpět